Frugter

At dyrke og høste din egen frugt er ikke længere privilegiet for husejere på landet med en solrig have. Bygartnere kan også udvikle deres egen frugtafgrøde i deres lejlighed med belysning og et tilpasset rum. Men byboere har endda fordelen ved at kunne dyrke alle slags frugter hele året uden at bekymre sig om årstiderne! Spise frisk frugt, der høstes i hans hjem, økologiske frugter uden pesticider og dermed spare penge og forbedre hans livsstil og helbred, er nu ved hånden.

Frugt vokser indendørs under gartneri belysning:

Ligesom at dyrke grøntsager indendørs, er det størrelsen på dit dyrkningsareal eller din dyrkningsboks, der vil begrænse eller ikke valgmulighederne for de frugter, der kan dyrkes indendørs. For i det absolutte, i teorien, kunne vi alle vokse indendørs med gartneri-belysning. Vi tænker naturligvis på æbler, kumquats, avocados, bjørnebær, blåbær, granatæbler, kirsebær, figner, pærer osv. Men også frugter som melon, jordbær eller andre planter som humle, aloe vera, te, urtete eller quinoa, der kan dyrkes indendørs.

Kan vi dyrke tropiske frugter indendørs?

Svaret er ja! Og det er endda en foruroligende lethed uden at leve i et tropisk klima. Således vil du med en god growbox og LED gartnerilampe ikke længere have problemer med at dyrke indendørs forskellige tropiske frugter såsom bananer, ananas, papaya, guavaer, mango, dragonfrugter, kiwier, ingefær, dadler osv.

Tropisk frugtkultur

Timelapse af jordbær under LED

Sammenlign artikler
  • I alt (0)
Comparer
0